Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning Renhoek 10 te Leende

De gemeente heeft op 24 juni 2020 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer OV 20052 voor een omgevingsvergunning op locatie Renhoek 10 te Leende. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning verleend. Het besluit betreft:

  • Brandveilig gebruik (vergunning)

Inzage

Het ontwerpbesluit is opgenomen als bijlage bij deze publicatie en ligt ter inzage op het gemeentehuis. De inzageperiode is 6 weken en start op 29 juni 2020.

Procedure

Gedurende de inzagetermijn kunt u mondeling of schriftelijk uw zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren brengen. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt de zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders van Heeze-Leende, Postbus 10.000, 5590 GA Heeze. Ook kunnen in die periode mondeling zienswijzen worden ingebracht na telefonische afspraak. Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend door:

  • belanghebbenden die een zienswijze hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

  • adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking.

Naar boven