Voorbereidingsbesluit Detailhandel

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE BEEK;

maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad heeft besloten te verklaren dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de gehele gemeente Beek, behoudens de balans- en concentratiegebieden vastgesteld conform de Structuurvisie Ruimtelijke Economie Zuid-Limburg. Het voorbereidingsbesluit is na bekendmaking op 26 juni 2020 in werking getreden.

Het bestemmingsplan dat wordt voorbereid richt zich op het voorkomen van het wijzigen van het gebruik van gebouwen en gronden ten behoeve van detailhandel.

U kunt het voorbereidingsbesluit op afspraak inzien vanaf vrijdag 26 juni 2020 bij de gemeente Beek, ter gemeentesecretarie (publieksbalie), Raadhuisstraat 9, 6190 AA te Beek van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12:30 uur en woensdag tevens van 14.00 tot 17:00 uur. U kunt een afspraak maken voor het inzien van de stukken bij de gemeentesecretarie op www.gemeentebeek.nl. Tevens is het voorbereidingsbesluit vanaf de dag van bekendmaking in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het voorbereidingsbesluit kan geen bezwaar worden ingediend of beroep worden ingesteld.

Beek, 26 juni 2020

Naar boven