Ontwerp “Beeldkwaliteitsplan Lombok Zuid te Eerbeek” gemeente Brummen

 

Het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Brummen maakt, in gevolge afdeling 3.4 van de algemene wet bestuursrecht met ingang van 18 juni 2020 het ontwerp beeldkwaliteitsplan Lombok Zuid fase 2 te Eerbeek ter inzage ligt.

 

Het beeldkwaliteitsplan heeft betrekking op fase 2 van de uitbreidingswijk Lombok Zuid te Eerbeek. In het beeldkwaliteitsplan zijn criteria ruimtelijke kwaliteit opgenomen waar de toekomstige bouwplannen en inrichting openbare ruimte aan worden getoetst.

 

I nzage termijn

Analoog

Het ontwerp beeldkwaliteitsplan ligt gedurende een periode van zes weken met ingang van donderdag 18 juni 2020 tot en met donderdag 30 juli 2020, tijdens openingstijden ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis (Engelenburgerlaan 31, Brummen).

  •  

Digitaal

Het ontwerp beeldkwaliteitsplan is tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.brummen.nl.

 

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van B&W, Postbus 5, 6970 AA te Brummen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw L (Linda) Sprikkelman, projectleider, via telefoonnummer (0575) 568 233 of per e-mail op l.sprikkelman@brummen.nl. Tijdig ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij het definitieve besluit.

 

 

Naar boven