Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan ‘Inpassing 2 woningen Lekdijk- Kweldam, Tienhoven aan de Lek’

Burgemeester en wethouders van Vijfheerenlanden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Inpassing 2 woningen Lekdijk - Kweldam, Tienhoven aan de Lekter inzage ligt.

Doel van het bestemmingsplan is om de bouw van twee vrijstaande woningen mogelijk te maken op een locatie gelegen nabij Lekdijk 46, tussen de Lekdijk en Kweldam, in Tienhoven aan de Lek.

 

Het ontwerpbestemmingsplan, inclusief de bijbehorende stukken, kan vanaf vrijdag 12 juni 2020 tot en met donderdag 23 juli 2020 op de volgende wijze worden ingezien:

1. digitaal via de landelijke websitewww.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.1961.BPTLKweldamLekdijk-ON01

 

2.op papier uitsluitend op afspraak bij de publieksbalie in het gemeentehuis locatie Vianen aan de Voorstraat 30 te Vianen. U kunt daarvoor een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, de heer I. Slager, via telefoonnummer 088 599 7000.

 

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze moet u voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij de raad van gemeente Vijfheerenlanden, Postbus 11, 4140 AA Leerdam. Indien u mondeling wilt reageren, kunt u hiervoor een telefonische afspraak maken via het algemene nummer 088 599 7000 met de heer I. Slager van het team Ruimtelijke Ontwikkeling. Zienswijzen indienen per mail is niet mogelijk.

 

Gemeente Vijfheerenlanden, 11 juni 2020

Naar boven