Gemeente Cuijk – Meerjaren Evenementenvergunning, Drank- en horecaontheffing, Kennisgeving incidentele festiviteiten, Kampeerontheffing, Ontheffing Sluitingstijden, Ontheffing Schenktijden – verleend aan Voetbalvereniging SIOL voor 2 Brüder Cup 2020 (voorheen Aviko Cup)

 

Evenementenvergunning:

De burgemeester van de gemeente Cuijk maakt bekend dat op grond van artikel 2:25 van de A.P.V. door de gemeente Cuijk een evenementenvergunning is verleend.

 

Drank- en horecaontheffing:

De burgemeester van de gemeente Cuijk maakt bekend dat op grond van artikel 35 van de Drank en horecawet een drank en horecaontheffing voor de gemeente Cuijk is verleend.

 

Kennisgeving incidentele festiviteiten:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maakt bekend dat op grond van artikel 4:6 van de A.P.V. door de gemeente Cuijk een kennisgeving incidentele festiviteit is aangenomen.

 

Kampeerontheffing:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maakt bekend dat op grond van artikel 4:29 van de A.P.V. door de gemeente Cuijk een kampeerontheffing is verleend.

 

Ontheffing sluitingstijden:

De burgemeester van de gemeente Cuijk maakt bekend dat op grond van artikel 2:30 van de A.P.V. door de gemeente Cuijk een ontheffing sluitingstijden is verleend.

 

Ontheffing schenktijden:

De burgemeester van de gemeente Cuijk maakt bekend dat gelet op artikel 4 van de Drank- en Horecawet en artikel 2:34e van de Algemene plaatselijke verordening Cuijk door de gemeente Cuijk een ontheffing schenktijden is verleend.

 

Voor : 2 Brüder Cup 2020 (voorheen Aviko Cup)

Locatie : Sportlaan 3 te Cuijk (5431 AP)

Datum : 12 t/m 14 juni 2020

Datum verzending : 15 januari 2020

 

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na verzenddatum bij de burgemeester, respectievelijk het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk een bezwaarschrift indienen. Het postadres is Postbus 7, 5360 AA Grave. Een bezwaarschrift schort de werking van het besluit niet op. Degenen die bezwaar maken kunnen de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant te ’s-Hertogenbosch tevens verzoeken het besluit te schorsen. Dit verzoek dient vergezeld te gaan van het bij ons ingediende bezwaarschrift. Het postadres van de Rechtbank Oost-Brabant is: Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Naar boven