Ontwerpbestemmingsplan Zorgvilla Westerweg 391 te Heiloo

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 onder a van de Wet ruimtelijk ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van donderdag 4 juni 2020 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ligt:

het ontwerpbestemmingsplan Westerweg 391 te Heiloo.

 

Doel van het ontwerpbestemmingsplan

Het planologisch – juridisch mogelijk maken van de bouw van een zorgvilla met 24 appartementen op het perceel Westerweg 391 in Heiloo.

Inhoud bestemmingsplan

Na het bewezen succes van de bestaande Zorgvilla Craenenbroeck aan de Kennemerstraatweg, wil initiatiefnemer een tweede zorgvilla openen op de locatie van de voormalige sauna Heiloo aan de Westerweg 391. Het betreft een zorgvilla met 24 appartementen. Uitgangspunt is dat er een karakteristiek pand ontstaat dat naadloos aansluit op zijn omgeving. Daarnaast worden de benodigde parkeerplaatsen op eigen terrein gerealiseerd en ontstaat aan de achterzijde een tuin waar de bewoners in rust kunnen verblijven. Om dit bouwplan te kunnen realiseren is het voorliggende bestemmingsplan noodzakelijk.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken zijn met ingang van donderdag 4 juni 2020 tot en met woensdag 15 juli 2020 in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID NL.IMRO.0399.BPWesterweg391-0301. Daarnaast ligt het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage:

  • in het gemeentehuis van Heiloo.

 

Vanwege de Corona pandemie verzoeken wij u gebruik te maken van de mogelijkheden om de stukken digitaal in te zien zoals hierboven omschreven. Wilt u toch de fysieke exemplaren inzien dan kunt u een afspraak maken bij de heer C. Ouwerkerk, bereikbaar op CorOuwerkerk@debuch.nl.

Zienswijzen

Gedurende de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan – bij voorkeur schriftelijk en goed gemotiveerd – zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad. Uw schriftelijke zienswijze dient u te richten aan de gemeenteraad van Heiloo, Postbus 1, 1850 AA Heiloo. Vermeld boven aan uw brief het onderwerp: Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Westerweg 391 te Heiloo. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid een mondelinge zienswijze naar voren te brengen, dan kunt u binnen de genoemde termijn van zes weken een afspraak maken met C. Ouwerkerk, bereikbaar op CorOuwerkerk@debuch.nl.

Meer informatie

Ook voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer C. Ouwerkerk van het team Plannen en Projecten, gemeente Heiloo, telefoonnummer 088-909 7504 of stuur een email naar CorOuwerkerk@debuch.nl

 

Heiloo, 3 juni 2020

Naar boven