Kennisgeving besluit omgevingsvergunning A27 in de gemeente Vijfheerenlanden

De gemeente heeft op 28 mei 2020 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer OV-2019-0495 voor een omgevingsvergunning op locatie A27 in de gemeente Vijfheerenlanden. De vergunning is verleend. Het besluit betreft het verleggen van de drinkwatertransportleiding langs rijksweg A27

Inzage

De stukken kunnen op afspraak worden ingezien op het gemeentehuis.

Procedure

Als u het niet eens bent met dit besluit kunt u binnen zes weken schriftelijk beroep aantekenen bij de rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. De termijn van zes weken start een dag na de verzenddatum van het besluit. In het beroepschrift moet u de volgende gegevens vermelden: uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waar u het niet mee eens bent en de redenen waarom u een beroepschrift indient en zo mogelijk stuurt u een kopie van dit besluit mee. U sluit uw beroepschrift af met uw handtekening.

Als sprake is van een spoedeisend belang dan kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening bij de rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen.U kunt ook digitaal een beroepschrift indienen en/of om een voorlopige voorziening verzoeken viahttp://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Aan het indienen van een beroepschrift en een verzoekschrift zijn kosten verbonden (griffierechten). Voor de hoogte van deze griffierechten kunt u contact opnemen met de griffie van de afdeling bestuursrecht van de rechtbank.

Naar boven