Verwijderen boot op de hoek Amelsgroet en Wiggersgroet te Zuid-Scharwoude

De volgende boot ligt al geruime tijd in de berm , op de volgende locatie:

 

  • 1.

    Een blauwe kunststof boot in de berm op de hoek Amelsgroet en Wiggersgroet te Zuid-Scharwoude

     

De rechthebbende is onbekend, de boot dient verwijderd te worden omdat het op grond van artikel 5:24 van de Algemene Plaatselijke Verordening verboden is een vaartuigwrak in het openbaar water of aan de walkant te plaatsen.

Wij sommeren de eigenaar van het bootje deze vóór 3 juni 2020 te verwijderen. Indien dit niet gebeurt, dan zal de gemeente dit doen. De door de gemeente gemaakte kosten zullen dan worden verhaald op de eventuele eigenaar.

Na verwijdering door de gemeente wordt de boot vernietigd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met team Handhaving telefoon 0226-334433.

 

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de verzenddatum een gemotiveerd bezwaarschrift sturen aan burgemeester en wethouders van Langedijk, Postbus 15, 1723 ZG Noord-Scharwoude. In een bezwaarschrift staat in elk geval: de naam, adres, datum en handtekening, een omschrijving van het besluit waar bezwaar tegen gemaakt wordt, de reden van het bezwaar.

Het indienen van bezwaar schorst de werking van een besluit niet. De voorzieningenrechter kan een voorlopige voorziening treffen. Een voorlopige voorziening wordt aangevraagd bij de Voorzieningen-rechter van de sector Bestuursrecht van de Rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Langedijk, 29 mei 2020

Burgemeester en wethouders van Langedijk

Naar boven