Inspraak ontwerp-plaatsingsplan GFE-verzamelcontainers 2021

 

Het college van burgemeester en wethouders van Enschede heeft op 26 mei jl. een ontwerp van een plaatsingsplan voor verzamelcontainers voor groente-, fruit- en etensrestenafval (GFE) in Enschede, te weten het “Plaatsingsplan GFE-verzamelcontainers 2021”, vastgesteld.

 

Het hiervoor genoemde ontwerpplan is een ontwerpversie van het definitieve plaatsingsplan waarin wordt vastgelegd welke locaties gepland zijn voor het plaatsen van GFE-verzamelcontainers.

 

Betreffende locaties zijn zorgvuldig gepland. Echter sommige locaties kunnen wellicht nog beter. Daarom wordt, voordat het genoemde plan definitief wordt vastgesteld, op grond van de Inspraakverordening Enschede 2006, gedurende zes weken het ontwerp van het genoemde plan ter inzage gelegd in het Stadskantoor aan de Hengelosestraat 51 te Enschede.

 

De inspraakperiode loopt vanaf 3 juni 2020 tot en met 14 juli 2020. Gedurende deze periode kunnen inwoners van de gemeente Enschede en belanghebbenden schriftelijk, digitaal of mondeling zienswijzen met betrekking tot het ontwerp van het genoemde plaatsingsplan indienen. Het ontwerpplan is ook in te zien op de internetsite van de gemeente: www.enschede.nl/gfe-hoogbouw

 

Een schriftelijke zienswijze dient - duidelijk voorzien van datum, naam, adres, woonplaats en handtekening - te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Enschede, Postbus 20, 7500 AA Enschede.

Voor het indienen van een digitale zienswijze kan gebruik worden gemaakt van de website www.enschede.nl/gfe-hoogbouw en wordt alleen een volledig ingevuld reactieformulier - voorzien van datum, naam, adres en woonplaats - in behandeling genomen.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen en/of het verkrijgen van nadere informatie kunt u contact opnemen met ons Gemeentelijk Contact Centrum op telefoonnummer 14 053

 

Meer informatie over het Ontwerp Plaatsingsplan GFE verzamelcontainers kunt u vinden op http://www.enschede.nl/gfe-hoogbouw

.

Naar boven