Coördinatiebesluit, Herziening tankstations A73

 

 

 

 

 

Burgemeester en Wethouders van Venray maken, gelet op de Wet ruimtelijke ordening, de ter inzage legging bekend van het, door de gemeenteraad op 12 mei 2020 genomen besluit om toepassing te geven aan de coördinatieregeling, op grond van artikel 3.30 lid 1 Wet ruimtelijke ordening.

  • Bestemmingsplan Herziening tankstations A73 (NL.IMRO.0984.BP19030-on01)

  • De omgevingsvergunning voor de activiteiten bouwen

Het plan voorziet in de realisatie van twee gebouw gebouwen op de verzorgingsplaatsen langs de A73. Op verzorgingsplaats De Wuust (westzijde) is het planvoornemen om een gebouw van 200 m² ten behoeve van de formule Starbucks te realiseren en op verzorgingsplaats De Romeinse Put (oostzijde) een Burger King restaurant van maximaal 295 m².

De coördinatieregeling maakt het mogelijk om de benodigde besluiten voor deze ontwikkeling gezamenlijk voor te bereiden en te coördineren. Voor deze ontwikkeling gaat het om het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning voor de activiteiten bouwen.

Met betrekking tot dit besluit liggen nog geen stukken ter inzage en wordt er nog geen gelegenheid geboden om zienswijzen in te dienen. Het is niet mogelijk om tegen dit besluit bezwaar of beroep in te stellen (artikel 8:5, bijlage 2, Algemene Wet Bestuursrecht).

Dit besluit betekent dat de benodigde besluiten tegelijkertijd in één procedure worden voorbereid. Te zijner tijd bestaat de mogelijkheid om zienswijzen met betrekking tot de ontwerpbesluiten naar voren te brengen.

 

 

Venray, d.d. 21 mei 2020

Naar boven