Gemeente Zoetermeer - anterieure overeenkomst als bedoeld in artikel 6.24 lid 3 Wro - naast Voorweg 230, Zoetermeer

Publicatiedatum 28 mei 2020

Soort bekendmaking Verordeningen en reglementen

Conform artikel 6.2.12. Besluit ruimtelijke ordening leggen burgemeester en wethouders na het sluiten van een anterieure overeenkomst (als bedoeld in artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening) een zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst ter inzage.

De gemeente Zoetermeer heeft een anterieure overeenkomst gesloten met de heer J.D. Verheul inzake de realisatie van een woningbouw gelegen nabij Voorweg (sectie C, nummer 6912) te Zoetermeer.

Datum overeenkomst 5 december 2019

Locatie naast Voorweg 230 te Zoetermeer, kadastraal bekend gemeente Zoetermeer, sectie C, nummer 6912

Algemene afspraken

  • De initiatiefnemer draagt geheel voor eigen rekening en risico zorg voor de realisatie van het project op eigen terrein.

  • De gemeente ondersteunt de realisatie van het project door daarvoor het publiekrechtelijke kader te scheppen en medewerking te verlenen aan de benodigde planologisch juridische procedure.

  • De initiatiefnemer is verplicht om aan de gemeente een exploitatiebijdrage te betalen waarmee het kostenverhaal voor het plangebied verzekerd is.

  • Eventuele planschade komt voor rekening van de initiatiefnemer.

Tegen de gesloten anterieure overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren ingevolge de Algemene wet bestuursrecht (Wro) worden ingediend.

Naar boven