Gemeente Waterland - verlening omgevingsvergunning - realiseren van een woning in een vrijstaand bijbehorend bouwwerk (adres nieuwe woning: Broekermeerdijk 20) - Broekermeerdijk 22, Watergang

Burgemeester en wethouders van Waterland maken bekend dat zij hebben besloten om met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht af te wijken van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Waterland 2013’ en een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een woning in een vrijstaand bijbehorend bouwwerk op het adres Broekermeerdijk 22 in Watergang, kadastraal bekend als sectie H nummer 400 (imro-nummer: NL.IMRO.0852.PBLGWAbroeker22020-va01).

De omgevingsvergunning, de verklaring van geen bedenkingen van de raad en de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken met ingang van 29 mei 2020 tot en met 9 juli 2020 ter inzage in het gemeentehuis aan de Pierebaan 3 te Monnickendam, gedurende de gebruikelijke openingstijden. Let wel, de openingstijden zijn in verband met Corona aangepast. Het besluit en de bijbehorende stukken kunnen ook worden ingezien op de landelijke website via: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0852.PBLGWAbroeker22020-va01/t_NL.IMRO.0852.PBLGWAbroeker22020-va01.html

Bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u een beroepschrift sturen aan de Rechtbank Noord-Holland. Dit geldt voor belanghebbenden die in een eerder stadium zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht of niet kunnen worden verweten geen zienswijzen te hebben ingediend.

Het adres is:

Rechtbank Noord-Holland (sector bestuursrecht), Postbus 1621, 2003 BR HAARLEM.

Zorgt u ervoor dat u het beroepschrift indient gedurende de zes weken waarop dit besluit ter inzage ligt. De terinzagelegging van het besluit wordt bekendgemaakt in ‘Ons Streekblad’ , op de gemeentelijke website, op www.overheid.nl en in de Staatscourant.

Schrijf in uw beroepschrift ten minste:

  • uw naam, adres en handtekening;

  • een omschrijving van het besluit waar u beroep tegen instelt;

  • de reden waarom u beroep instelt.

Na ontvangst van het beroepschrift geeft de rechtbank u informatie over de heffing van griffierecht.

Wilt u een voorlopige voorziening treffen of de beschikking schorsen? Dit kunt u vragen aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland. Het adres is:

Rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR HAARLEM

Na ontvangst van het verzoekschrift geeft de rechtbank informatie over de heffing van griffierecht.

Digitaal beroep instellen? Dit kan met een DigiD inlogcode via www.rechtspraak.nl/bestuursrecht

En bij een voorlopige voorziening via www.rechtspraak.nl/bestuursrecht

 

Naar boven