Gemeenteblad van Vijfheerenlanden

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
VijfheerenlandenGemeenteblad 2020, 134622Overige overheidsinformatieGemeente Vijfheerenlanden - Isolatieactie Vijfheerenlanden

Op 9 juni start de gemeente Vijfheerenlanden een isolatieactie voor bewoners van woonplaatsen Ameide, Meerkerk, Lexmond, Leerbroek, Hei- en Boeicop, Tienhoven aan de Lek en Nieuwland. Met deze actie wil de gemeente energiebesparing onder de aandacht brengen en stimuleren. De actie is opgezet in samenwerking met het Regionaal Energieloket.

Informatiebijeenkomst 9 juni

Op 9 juni om 19.30 uur organiseren de gemeente en het Regionaal Energieloket een informatiebijeenkomst voor alle woningeigenaren in deze regio. In verband met het coronavirus zal deze bijeenkomst online plaatsvinden. U kunt zich via uw computer, tablet of telefoon aanmelden. Tijdens de bijeenkomst wordt de isolatieactie uitgelegd en vertelt over subsidies en leningen die u kunt aanvragen.

Alle huiseigenaren in onze gemeente worden binnenkort benaderd. Om het werk voor installateurs te verspreiden benaderen we één groep inwoners tegelijk.

Over het Regionaal Energieloket

In samenwerking met Regionaal Energieloket helpt gemeente Vijfheerenlanden woningeigenaren met het verduurzamen van de woning. Door hen te informeren over duurzame maatregelen voor de woning én collectieve projecten te organiseren om samen ook daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Meer informatie?

Bekijk de website van het regionaalenergieloket.nl voor meer informatie. U kunt ook contact opnemen met het Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via telefoonnummer 088-525 4110.