Gemeenteblad van Vijfheerenlanden

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
VijfheerenlandenGemeenteblad 2020, 134615Overige overheidsinformatieGemeente Vijfheerenlanden - Corona en uw financiën: voorkom onnodige schuldenlast

De maatregelen die genomen zijn om de gezondheidseffecten van het coronavirus in te perken, treffen ons allemaal. Voor velen zijn de gevolgen ook voelbaar in de portemonnee. Het kan zijn dat u gedwongen bent keuzes te maken en sommige rekeningen even apart legt. Of dat uitgaven voor schoolspullen van de kinderen even niet passen. Belangrijk is dat u grip houdt op de financiën. Voor nu, maar ook voor de toekomst. Een grote groep mensen dreigt na deze crisis met schulden te worden opgescheept. Wij willen dat voorkomen en kunnen u daarbij helpen!

Wat kunnen wij voor u doen?

U kunt bij ons terecht met allerlei vragen:

  • Bent u op zoek naar financiële bijstand voor een speciaal doel?

  • Heeft u een probleem met overheidsbelastingen?

  • Is de nood inmiddels al zo hoog dat u hulp nodig heeft de financiën op orde te krijgen?

Schroom niet hulp in te schakelen. Onze medewerkers en vrijwilligers zitten klaar om uw vragen te beantwoorden. Kunnen zij dit niet, weten zij u te koppelen aan deskundigen op allerlei financiële terreinen.

Wie kunt u bellen?

  • SamenDoen Leerdam & Zederik, 0345-637 363 of info@samendoen.expert

  • De Wijkwinkel Vianen, 0347-344 365 of wijkwinkel@welzijnvianen.nl

  • Maatje Vijfheerenlanden Vianen, Leerdam & Zederik, 06-2819 3674 of administratie@maatjevijfheerenlanden.nl

Tip

Wacht niet om uw vraag te stellen! In een vroeg stadium is vaak nog een eenvoudige oplossing voor een financieel probleem te vinden of te regelen. Maar ook als de nood hoog is, zullen wij u zo goed mogelijk proberen te helpen. Hiervoor kunnen wij u in contact brengen met professionele hulpverleners.