Tijdelijke uitbreiding marktterrein Breukelen

 

In verband met corona-maatregelen voor de warenmarkt in Breukelen heeft het college van burgemeester en wethouders op 19 mei jl. het volgende besluit genomen:

 

Een gedeelte van de Hazeslinger te Breukelen aanwijzen op basis van artikel 2 van de Marktverordening Stichtse Vecht 2013 als tijdelijk additioneel marktterrein ten behoeve van de vrijdagmarkt voor de duur dat dit noodzakelijk is in verband met corona-maatregelen.

 

Bij het besluit is een kaartje gevoegd met de locatie. Naast het aanwijzingsbesluit is er ook een verkeersbesluit genomen.

 

Stichtse Vecht, 27 mei 2020

 

 

Vragen over het besluit?

Bent u het niet eens met het besluit of is het besluit onduidelijk? U kunt ons dan bellen. Een medewerker van de gemeente neemt het besluit dan graag met u door. Dit kan voorkomen dat u een bezwaarschrift moet schrijven. U kunt ons bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur op telefoonnummer 14 0346. Let op: wacht niet te lang met contact opnemen want de termijn waarbinnen een bezwaarschrift moet worden ingediend loopt gewoon door.

Komen we er samen niet uit of wilt u liever geen persoonlijk contact? U kunt dan een bezwaarschrift indienen.

 

Bezwaar

Als u een bezwaarschrift wilt indienen, doe dat dan binnen de wettelijke termijn van zes weken na de publicatiedatum van dit besluit.

Het bezwaarschrift moet worden ingediend bij burgemeester en wethouders. U kunt online bezwaar maken, zie www.stichtsevecht.nl/bezwaar. Het adres voor het indienen van het bezwaar op papier is postbus 1212, 3600 BE te Maarssen.

In het bezwaarschrift moet ten minste het volgende staan:

 

  • 1.

    de dagtekening;

  • 2.

    uw volledige naam- en adresgegevens;

  • 3.

    uw handtekening;

  • 4.

    een omschrijving van het besluit waar u het niet mee eens bent; en

  • 5.

    de reden(en) waarom u het hiermee niet eens bent.

 

Naar boven