Ontwerpbesluit verlenen omgevingsvergunning (uitgebreide procedure), Shell Station Mienscheer te Gemeente Westerkwartier

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier maakt bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), aan:

Shell Station Mienscheer te Gemeente Westerkwartier, Rijksweg A7 1 in Nuis revisievergunning tankstation.

Inzage

Dit betekent dat wij een ontwerpbesluit ter inzage moeten leggen. Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen vanaf dag na publicatie tot en met 6 weken later ter inzage bij:Gemeente Westerkwartier locatie Molenstraat 45 in Marum.

Zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze geven over dit ontwerpbesluit. Een schriftelijke zienswijze kun u sturen aan het college burgemeester en wethouders. Voor het geven van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken de gemeente Westerkwartier via, telefoonnummer 14 0594.

Beroep

Een beroepschrift tegen de definitieve omgevingsvergunning kunt u te zijner tijd alleen indienen als u belanghebbende bent in de zin van artikel 1:2, lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht en zienswijzen heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit-omgevingsvergunning of u kunt aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Gemeente Westerkwartier via telefoonnummer 14 0594.

Naar boven