Wet Milieubeheer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stichtse Vecht maken, gelet op het bepaalde in de Wet milieubeheer (Wm) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb), bekend dat:

Zij een melding op basis van het Activiteitenbesluit hebben ontvangen van:

  • 1.

    Metaalindustrie Qumey B.V. voor het adres:

    Handelsweg 1 en 2 en Maarsenbroeksedijk 6A in Maarssen. De melding heeft betrekking op het veranderen van het bedrijf. Binnen deze verandering wordt het bedrijfspand op de Handelsweg 1 gesloopt en herbouwd. De indeling van de bedrijfspanden op de Handelsweg 2 en Maarsenbroeksedijk 6A wordt tevens veranderd. De activiteiten in de bedrijfspanden blijven betrekking hebben op de bewerking en verwerking van metaal. Qumey B.V. richt zich op het produceren en monteren van constructies welke worden vervaardigd uit staal, RVS en aluminium.

  • 2.

    ALEX voor het adres:

    Nassaustraat 68 in Maarssen. De melding heeft betrekking op het veranderen van het eetcafé. De wijzigingen betreffen de aanwezigheid van openslaande deuren in de voorgevel van het bedrijf en het in werking hebben van terrasverwarming op het terras aan de voorzijde.

  • 3.

    Taveerne de Vecht B.V. voor het adres:

    Rijksstraatweg 116A in Loenen aan de Vecht. De melding heeft betrekking op het oprichten van een restaurant/café.

  • 4.

    Maatschap W.J. en W.E. van de Bunt voor het adres:

    Ter Aaseweg 5 in Nieuwersluis. De melding heeft betrekking op het vergroten van gebouw G, het wijzigen van de veebezetting en de plaatsing van een melktank, machinekamer en kantoor.

    Voor de activiteiten van de hier vermelde bedrijven zijn landelijk geldende regels gesteld. Het is niet mogelijk om hierover zienswijzen naar voren te brengen, bezwaar in te dienen en/of beroep in te stellen.

Voor het inzien van meldingen op basis van deze algemene maatregel van bestuur dient u eerst een afspraak te maken bij:

Omgevingsdienst regio Utrecht, Archimedeslaan 6, 3584 BA Utrecht, elke werkdag van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.

Als u een toelichting wilt of de stukken wilt inzien, kunt u hiervoor een afspraak maken met een medewerker van team Bedrijfsvoering van de Omgevingsdienst, telefoon: 088 – 022 50 00.

Stichtse Vecht, 27 mei 2020

Naar boven