Acceptatie melding Activiteitenbesluit: n.t.b., Vrydemalaan, kadastrale sectie A, perc.nr 13494, Groningen – het starten van een bedrijf. Activiteiten: Afdeling 1.2 Melding; Afdeling 2.1 Zorgplicht; Afdeling 2.2 Lozingen; Afdeling 2.6 Energiebesparing; 3.1.3 Lozen van hemelwater, dat niet afkomstig is van een bodembeschermende voorziening; 3.2.6 In werking hebben van een koelinstallatie; 3.6.1 Bereiden van voedingsmiddelen; Activiteiten vallend onder WABO (202072296)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Groningen maken bekend dat zij voor het volgende bedrijf een melding op grond van het Besluit Algemene Regels voor Inrichtingen milieubeheer hebben geaccepteerd. Voor dit bedrijf gelden diverse milieuregels uit het Activiteitenbesluit.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling VTH, Harm Buiterplein 1. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling VTH, Loket Bouwen en Wonen, Harm Buiterplein 1. I.v.m. de corona maatregelen is er geen vrije inloop. Voor vragen of inzage kunt u bellen met 14 050 of contact opnemen via het contactformulier.

Groningen, 27 mei 2020

Burgemeester en wethouders

Naar boven