Gemeente Borger-Odoorn, Bestemmingsplan ‘Odoornerveen - Zuidzijde 21 en 23’ vastgesteld.

 

Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat door de gemeenteraad op 7 mei 2020 het bestemmingsplan ‘Odoornerveen - Zuidzijde 21 en 23’ ongewijzigd is vastgesteld.

 

Inhoud bestemmingsplan

Het plan voorziet in een juridische-planologische regeling om ruimtelijke ontwikkelingen op de locaties aan de Zuidzijde 21 en 23 te Odoornerveen mogelijk te maken:

  • 1.

    Gebruik maken van de ruimte voor ruimte-regeling aan Zuidzijde 21. Inhoudende de sloop van een voormalige stal en hiervoor in de plaats de bouw van een woning.

  • 2.

    Het verwijderen van de functieaanduiding ‘bedrijfswoning uitgesloten’ van de locatie Zuidzijde 23.

  • 3.

    Het vergroten van het (agrarisch) bouwvlak van de locatie Zuidzijde 23.

     

  •  

Besluiten inzien

Het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken, liggen met ingang van donderdag 28 mei 2020 tot en met woensdag 8 juli 2020 ter inzage. Op grond van artikel 8.3 Wet ruimtelijke ordening kan tegen het hiervoor vermelde besluit in beroep worden gegaan bij de Raad van State.

 

Het bestemmingsplan is in te zien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.1681.10BP0004-VG01 of in het gemeentehuis bij het Klantcontactcentrum.

 

Beroepschrift

Tijdens de inzagetermijn kunt u beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit en en/of het besluit hogere waarden (Wet geluidhinder) als u:

  • -

    Een belanghebbende bent die tijdig een zienswijze heeft kenbaar gemaakt bij de gemeenteraad;

  • -

    Een belanghebbende bent en aan kunt tonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest u tijdig tot de gemeenteraad te wenden;

 

U kunt dit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking de dag na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn.

 

Voorlopige voorziening

Binnen deze termijn kunnen belanghebbenden ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor de besluiten niet in werking treden, totdat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven