Lintjesregen 2021 | Iemand voordragen voor een Koninklijke onderscheiding kan tot 1 juli 2020!

Elk jaar worden vrijwilligers die zich langdurig inzetten voor verenigingen, stichtingen, andere organisaties en evenementen tijdens de ‘Lintjesregen’ in het zonnetje gezet. Ze ontvangen dan een Koninklijke onderscheiding van de burgemeester. De Lintjesregen is op de laatste werkdag voor Koningsdag. Als u iemand in Het Hogeland kent die zich al lang vrijwillig voor de gemeenschap inzet dan komt hij of zij misschien in aanmerking voor zo'n blijk van waardering.

Aanvragen voor de Lintjesregen van 2021 moeten vóór 1 juli worden ingediend. Dat kan online via www.lintjes.nl. Op die site staat uitgebreide informatie over de aanvraagprocedure. Ook vindt u daar een aanvraagformulier.

Informeer eerst de bij gemeente

Voordat u iemand voordraagt, is het verstandig eerst contact met de gemeente op te nemen. Onze medewerkers kunnen u vertellen of een aanvraag kansrijk is. Bedenk dat een voordracht veel werk met zich meebrengt en dat de aanvraag vóór 1 juli aanstaande moet zijn ingediend! Als u een aanvraag per e-mail wilt indienen, stuur die dan naar: bestuur@hethogeland.nl. Kiest u er voor een schriftelijke aanvraag dan moet die worden gericht aan: Gemeente Het Hogeland, t.a.v. Bestuur, Postbus 26, 9980 AA Uithuizen. Zet u even 'Vertrouwelijk' op de envelop?

Naar boven