Vastgesteld bestemmingsplan Heicopperweg 40 in Lexmond, gemeente Vijfheerenlanden

Burgemeester en wethouders van Vijfheerenlanden maken bekend dat het vastgestelde bestemmingsplan Heicopperweg 40 in Lexmond ter inzage ligt vanaf 1 mei tot en met 11 juni 2020 ter inzage.

Doel van het bestemmingsplan is om de functie van de bedrijfswoning te wijzigen in een burgerwoning.

Het bestemmingsplan kan vanaf vrijdag 1 mei 2020 tot en met donderdag 11 juni 2020 op de volgende wijze worden ingezien:

  • 1.

    1. digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl . Het digitale identificatienummer van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.1961.BPHeicopweg40-VS01;

  • 2.

    op papier uitsluitend op afspraak bij de publieksbalie in het gemeentehuis locatie Vianen aan de Voorstraat 30 te Vianen. U kunt daarvoor een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, mevrouw A.A. Siesling, via telefoonnummer 088 599 7523 of via emailadres a.Siesling@vijfheerenlanden.nl.

Beroep

Binnen de genoemde termijn kunnen zij, die op tijd een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend en de belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze naar voren te brengen, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het vaststellingsbesluit treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (via het genoemde adres) een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Dan treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven