Ontwerpbestemmingsplan Heusden Antoniusstraat 2018

Burgemeester en wethouders van Asten maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Bestemmingsplan Heusden Antoniusstraat 2018” met ingang van 19 april 2019 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt.

U kunt de stukken inzien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is NL.IMRO.0743.BP02018002-OW01. Op de gemeentelijke website www.asten.nl kunt u nadere informatie vinden.

Tevens kunt u de papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken inzien op het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht bij het Klant Contact Centrum, via telefoonnummer (0493) 671 212. U hoeft geen afspraak te maken om de stukken in te zien. Een afspraak maken is wel nodig als u vragen wilt stellen over de stukken die ter inzage liggen.

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad van Asten. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Asten, Postbus 290, 5720 AG Asten. Degenen die mondeling een zienswijze kenbaar willen maken kunnen binnen de bovengenoemde termijn contact opnemen met het Klant Contact Centrum, via telefoonnummer (0493) 671 212. Ingediende zienswijzen worden toegevoegd aan de stukken die kunnen worden ingezien.

Bij verschillen tussen de digitale en de papieren versie van het bestemmingsplan is de digitale versie doorslaggevend.

Verzoek aan GS om wijziging grens Bestaand stedelijk gebied

Burgemeester en wethouders van Asten zijn voornemens om na afloop van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant te verzoeken om herbegrenzing van de in de Verordening ruimte vastgelegde structuur Bestaand stedelijk gebied. De beoogde wijziging is beschreven in de toelichting van het ontwerpbestemmingsplan en vastgelegd op de verbeelding middels de gebiedsaanduidingen ‘overige zone - in verordening ruimte te verwijderen gemengd landelijk gebied’ en ‘overige zone - in verordening ruimte toe te voegen bestaand stedelijk gebied’. Ook op het voornemen tot wijziging van het Bestaand stedelijk gebied kan gedurende bovengenoemde termijn een ieder (separaat) een zienswijze kenbaar maken.

Naar boven