Besluitenlijst college 9 april 2018 gemeente Oisterwijk

Het college heeft in de vergadering van 9 april 2019 de volgende besluiten genomen:

 

Regeling rechtspositie burgemeester en wethouders gemeente Oisterwijk 2019

 

Zienswijze meerjarenbeleidsstukken Veiligheidsregio Midden en West Brabant

Het college heeft aan de raad voorgesteld om ten aanzien van het Beleidsplan 2019-2023 een zienswijze kenbaar te maken bij de Veiligheidsregio Midden en West Brabant en in te stemmen met het Multidisciplinair Opleidings-, Trainings-, en Oefenplan (MOTO-plan), het Brandrisicoprofiel en het Dekkings- en specialismenspreidingsplan.

 

Ophoging van het beschikbare budget voor de herinrichting van sportpark Den Donk

Het college heeft besloten de raad voor te stellen om het beschikbare budget van € 1 miljoen voor de herinrichting van de openbare ruimte van sportpark Den Donk op te hogen met

€800.000,-. Deze middelen maken onderdeel uit van een totaal geraamd investeringsbudget van € 2,45 miljoen dat in een eerder stadium aan de raad is voorgelegd. Dit geld is nodig om deze zomer van start te kunnen gaan met de uitvoering van fase 1 van het ontwerp. Fase 1 bestaat uit de aanleg van de parkeervoorziening bij de openbare ruimte rondom de nieuwe sportaccommodatie en de aanleg van een waterberging ten zuiden van de Sportlaan.

 

Reactie bestuursopdracht tot herziening Bestemmingsplan De Noenes te Haaren

Het college heeft besloten om in te stemmen met de notitie Afwijkingen Bestemmingsplan De Noenes en begeleidende brief als reactie op het verzoek om afstemming over dit bestemmingsplan.

Naar boven