VOORONTWERPBESTEMMINGSPLAN ‘MILL, STATIONSSTRAAT 21, CONCERTZAAL’

 

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert maken bekend dat overeenkomstig de Inspraakverordening het voorontwerpbestemmingsplan ‘Mill, Stationsstraat 21, Concertzaal’ ter inzage wordt gelegd. Deze bekendmaking is tevens een vooraankondiging als bedoeld in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening.

Het voorontwerpbestemmingsplan voorziet in de realisering van circa tien (senioren)woningen ter plaatse van het terrein van de voormalige concertzaal aan de Stationsstraat 21 te Mill. Deze worden op basis van collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO ‘Woongroep Concertzaal’) dan wel op andere wijze gerealiseerd. Voor deze woningbouwontwikkeling behoeft geen milieueffectrapportage te worden opgesteld.

 

Het voorontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken, waaronder een ontwerpbeeldkwaliteitsplan, liggen vier weken ter inzage van woensdag 17 april tot en met 14 mei 2019. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.0815.BPMiConcertzaal-VO01.

 

Inspraakreactie

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke inspraakreactie richt u aan burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert, Postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met de heer R. Roefs, afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid, algemeen telefoonnummer 0485-460 300. Inspraakreacties kunt u niet per e-mail indienen.

 

Inloopavond

Op dinsdag 23 april 2019 vindt tussen 19.00 uur en 20.30 uur een inloopavond plaats in de raadszaal van het gemeentehuis te Mill. Vertegenwoordigers van de CPO ‘Woongroep Concertzaal’ en van de gemeente zullen die avond aanwezig zijn. Een op een kunt u aan hen uw vragen stellen over het voorontwerpbestemmingsplan. Let op, het betreft geen formele inspraakavond.

 

Mill, 16 april 2019

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert

Naar boven