Ontwerpbestemmingsplan Velmolen oost, locatie Gulden

Burgemeester en wethouders van Uden maken bekend dat met ingang van donderdag 4 april 2019 het ontwerpbestemmingsplan ‘Velmolen oost, locatie Gulden’ gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 15 mei 2019, ter inzage wordt gelegd.

Ontwerpbestemmingsplan

Het uitwerkingsplan maakt het mogelijk om aan de Gulden in Uden maximaal zes halfvrijstaande woningen te realiseren, daar waar nu alleen drie vrijstaande woningen zouden kunnen worden gerea-liseerd. Ook de bouw van de genoemde vrijstaande woningen blijft echter mogelijk.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage tijdens de openingstijden bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken in het Gemeentehuis, Markt 145 te Uden. De documenten zijn ook digitaal raadpleegbaar via de website van de gemeente Uden, via www.uden.nl, onder ‘inwoners en ondernemers/bouwen en verbouwen/-bestemmingsplannen/overzicht bestemmingsplannen/plannen in procedure’. Het ontwerpbestemmingsplan en de overige stukken zijn ook digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl, via NL.IMRO.0856.BPVelmolenOGulden-ON01.

Indienen zienswijzen

Tot en met 15 mei 2019 kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijk, met het naar voren brengen van een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kunnen worden gericht aan de gemeen-teraad van Uden, Postbus 83, 5400 AB Uden. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen. Hiervoor dient u conform de regeling elektronisch verkeer gebruik te maken van het webformulier op de website www.uden.nl. Dit formulier kunt u vinden onder ‘inwoners en ondernemers/bouwen en verbouwen/bestemmingsplannen/procedure bestemmingsplan’. Een zienswijze die op een andere digitale wijze wordt ingediend, bijvoorbeeld per e-mail, wordt niet in behandeling genomen.

De eventueel naar voren gebrachte zienswijzen zullen door de gemeenteraad worden betrokken bij de verdere besluitvorming.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer (0413) 281 584.

Uden, 3 april 2019.

Burgemeester en wethouders van Uden

de secretaris

drs. D. van Deurzen

de burgemeester

drs. H.A.G. Hellegers

Naar boven