Ontwerpbestemmingsplan Oude Udenseweg 15-17

Bekendmaking

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat met ingang van donderdag 4 april 2019 gedurende 6 weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Oude Udenseweg 15-17’, ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan biedt een juridisch-planologisch kader voor het uitbreiden van de gebruiksmogelijkheden van het perceel aan de Oude Udenseweg 15-17 te Uden. De huidige bestemming ‘detailhandel – perifeer’ wordt uitgebreid met de bestemming ‘detailhandel – woongerelateerd’ en met een sportschool op de verdieping. Hiernaast vinden er enkele wijzigingen plaats in de bouwmogelijkheden.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen via de website van de gemeente Uden, via www.uden.nl, onder ‘inwoners en ondernemers’, ‘bouwen en verbouwen’, ‘bestemmingsplannen’, ‘overzicht bestemmingsplannen’. Ook is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Mocht u een papieren versie van de stukken willen inzien, kunt u zich melden bij de balie van het gemeentehuis (Markt 145 te Uden).

Indienen zienswijze en inspraakreactie

Tot en met 15 mei 2019 kan een ieder, naar keuze mondeling of schriftelijk, een zienswijze indienen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan en/of een inspraakreactie indienen met betrekking tot het concept beeldkwaliteitplan. De zienswijzen en moeten worden gericht aan de Gemeenteraad, Postbus 83, 5400 AB Uden, onder vermelding van zaaknummer D00153290. Neem voor het indienen van een mondelinge zienswijze contact op met het secretariaat van de afdeling Ruimte.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat ruimte, bereikbaar op telefoonnummer 0413-281160.

Uden, 3 april 2019.

Burgemeester en wethouders van Uden

de secretaris

drs. D. van Deurzen

de burgemeester

drs. H.A.G. Hellegers

Naar boven