Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Noordpolderweg 2, Muiden’

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gooise Meren maken, ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat met ingang van 1 april 2019, voor een periode van zes weken, tot en met 12 mei 2019 voor een ieder ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingplan ‘Noordpolderweg 2, Muiden’ met identificatienummer NL.IMRO.1942.BPNoordpolderweg2-ON01.OmschrijvingHet plan betreft een functiewijziging van ‘Agrarisch – Paardenfokkerij’ naar ‘Agrarisch met waarden’, ‘Wonen’ en ‘Tuin’. De agrarische bedrijfsactiviteiten zijn gestaakt en de bedrijfswoning gaat gebruikt worden als burgerwoning. Ter plaatse van het plangebied vigeert thans het bestemmingsplan: ‘Landelijk Gebied’ (vastgesteld op 19 juni 2014).

Ter inzage ligging Binnen de genoemde termijn wordt het ontwerpbestemmingsplan ‘Noordpolderweg 2, Muiden’ beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl en is in te zien bij de Centrale Balie van de gemeente Gooise Meren, Brinklaan 35 Bussum. Openingstijden, zie www.gooisemeren.nl. Indienen zienswijzenBinnen de gestelde termijn van zes weken (met ingang van 1 april 2019 tot en met 12 mei 2019) kan een ieder zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk dan wel mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen worden ingezonden via postbus 6000, 1400 HA Bussum, onder vermelding van: ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Noordpolderweg 2, Muiden’.Mondelinge zienswijzen kunnen tijdens openingstijden, op afspraak, naar voren worden gebracht bij de projectleider mw E. Apol via 035-2070000.

Naar boven