Kennisgeving ontwerp omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Clementinalaan 1A. (OV2018-0179)

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een woning naast Clementinalaan 1.

 

De aanvraag, ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen van vrijdag 18 januari 2019 tot en met donderdag 28 februari 2019 ter inzage in het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven.U kunt hiervoor een afspraak maken met de afdeling Mens en Omgeving, via telefoonnummer 14 040.

Daarnaast is het besluit met alle bijbehorende stukken te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.veldhoven.nl trefwoord: ‘Clementinalaan’

 

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen een zienswijze naar voren brengen. De zienswijze kan naar keuze schriftelijk of mondeling worden ingediend. Een schriftelijke zienswijze dient gericht te zijn aan burgemeester en wethouders van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven, met datum, uw naam, adres en handtekening. Zienswijzen kunnen niet per e-mail worden ingediend.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Mens en omgeving via telefoonnummer 14 040.

Heeft u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neem dan contact op met de afdeling Mens en Omgeving per e-mail omgevingsloket@veldhoven.nl of via telefoonnummer 14 040.

 

Naar boven