Inspraak voorlopig ontwerp snelle fietsverbinding Amsterdamsevaart-Ventweg.

De ventweg van de Amsterdamsevaart tussen de Pr. Bernardlaan en de Camera Obscuraweg maakt deel uit van de snelle fietsverbinding tussen Haarlem en Amsterdam (F200). Vanuit het coalitieprogramma Samen Doen 2014-2018 (duurzaamheidsgelden) en vanuit de provincie Noord-Holland is er subsidie beschikbaar gesteld om deze verbinding te realiseren. De fietsbereikbaarheid van Amsterdam naar Haarlem wordt comfortabeler. Door in te zetten op de fiets wordt getracht autogebruik te verminderen.

Inspraak

De gemeente Haarlem vindt het belangrijk om te horen wat u van de plannen vindt. U kunt reageren op het voorlopig ontwerp en uw reactie kenbaar maken per e-mail (projecten@haarlem.nl) onder vermelding van ‘Inspraakreactie voorlopig ontwerp fietsverbinding Amsterdamsevaart-Ventweg’ en per brief via gemeente Haarlem, Postbus 511, 2003 PB Haarlem, afdeling Project- en Contractmanagement, t.a.v. T.T. Mulder.

Ook als u het met het voorlopig ontwerp eens bent, horen wij dat graag. De inspraaktermijn start op 13 maart en eindigt op 24 april 2019. Beantwoording van de zienswijzen wordt als onderdeel van het besluit gepubliceerd op internet, inclusief de namen van de indieners. Mocht u bezwaar hebben tegen het publiceren van uw naam dan kunt u dit vermelden bij het indienen van de zienswijze.

Voorlopig ontwerp ter inzage

Het voorlopig ontwerp is te bekijken op www.haarlem.nl/ventweg-amsterdamsevaart-herinrichting. Het ligt ook ter inzage in de publiekshal aan de Zijlvest 39. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en donderdag tot 20.00 uur. Tot 11.00 uur kunt u zonder afspraak langskomen. Na 11.00 uur kunt u de stukken inzien op afspraak. U kunt eenvoudig een afspraak maken door te bellen naar 14 023.

Na afloop van de inspraakperiode, worden alle inspraakreacties afgewogen en eventueel verwerkt in het definitieve ontwerp welke door het college zal worden vastgesteld. Indieners van inspraakreacties worden hierover geïnformeerd door de gemeente Haarlem.

Naar boven