Besluitenlijst extra college 5 maart 2019 gemeente Oisterwijk

Het college heeft in de extra vergadering van 5 maart 2019 de volgende besluiten genomen:

 

Burgerinitiatief middengebied KVL

Het college heeft ingestemd met het raadsvoorstel niet in te stemmen met het burgerinitiatiefvoorstel KVL-middengebied. Aan dit besluit is een dialoogsessie met alle betrokkenen vooraf gegaan. Behandeling van het raadsvoorstel vindt op 11 april plaats.

 

Keuze scenario ‘terugbetaling kapitaallast van de investering ‘Verbouwing 1e verdieping Tiliander’ (aangepast raadsvoorstel)

Het college heeft drie scenario’s onderzocht voor de terugbetaling van de kapitaallast van de investering ‘Verbouwing 1e verdieping Tiliander’. Het college zie scenario 1 als voorkeursscenario. Dit betreft het scenario waarbij Tiliander/Den Boogaard huur ontvangt van de eindgebruikers voor de verhuur van de 1e verdieping en de gemeente Oisterwijk een hogere huur aan de Exploitatie Tiliander/Den Boogaard B.V. in rekening brengt. Het college heeft besloten dit voorkeursscenario voor te leggen aan de gemeenteraad.

 

Intrekking omgevingsvergunning milieu varkenshouderij Broekzijde 6 te Moergestel

Het college heeft besloten om de omgevingsvergunning voor de activiteit milieu voor een varkenshouderij aan de Broekzijde 6 te Moergestel in te trekken. De varkenshouderij is gestopt. De bedrijfsbeëindiging heeft een vermindering van de hierbij horende emissie van ammoniak, geur en fijnstof tot gevolg.

 

Naar boven