Omgevingsvergunning/beschikkingen/besluiten

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

Aanvraag datum

Locatie

Postcode

Plaats

Omschrijving

Zaaknr

18-1-2017

Lageburchtweg 4

5406PG

Uden

realiseren van een mestopslag onder een werktuigenloods, veranderen van een inrichting (milieu) en handelen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden

272667

Procedures 1b (6 weken) en 3b (Bouwen en Milieu) van toepassing

(ter inzage van 10 januari 2019 tot en met 20 februari 2019)

Procedure 1b

De stukken en/of ontwerpbesluiten met de daarop betrekking hebbende stukken kunt u tijdens de in de bekendmaking genoemde periode inzien op de site van de gemeente Uden.

https://www.uden.nl/bestuur-en-organisatie/officiele-bekendmakingen-en-regelgeving/inzagedossiers- ontwerpbesluiten-omgevingsvergunning/

Voor meer informatie over het inzien van de omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Ruimte, telefoonnummer 0413-281160.

Procedure 3b

Eenieder kan tijdens de inzageperiode een schriftelijke of online zienswijze (webformulier) indienen bij het college van B&W van Uden. Neem voor het indienen van een mondelinge zienswijze contact op met de desbetreffende afdeling.

Verleend (reguliere procedure)

Verzend-datum

besluit

Locatie

Postcode

Plaats

Omschrijving

Zaaknr

3-1-2019

Oliemolenstraat 6

5402LJ

Uden

wijzigen van de gevel van de woning

310976

Procedures 4 en 6a zijn van toepassing

Procedure 4

Nadat een besluit bekend is gemaakt, kunnen belanghebbenden daartegen binnen zes weken een bezwaarschrift indienen bij het College van B&W van Uden. De bezwarentermijn begint op de dag na verzending van het besluit.

Procedure 6a.

Belanghebbenden kunnen gelijktijdig met een ingediend bezwaar- of beroepschrift bij de Rechtbank Oost- Brabant, de voorzieningenrechter van de Rechtbank verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen.

Naar boven