Correctie advertentie ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk gebied, locatie Biljoen 6 Velp’ gemeente Rheden, het beeldkwaliteitplan ‘Overhagen Velp’ en de ontwerpomgevingsvergunning voor de realisatie van Kwekerij Overhagen

In de advertentie van 6 februari 2019 staat ten onrechte dat de termijn voor inzage en zienswijzen/reactie loopt tot en met 14 maart. Dit moet zijn 21 maart. De juiste tekst luidt als volgt:

Burgemeester en wethouders van Rheden maken ingevolge artikel 3:32 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat voor de ontwikkeling en realisatie van Kwekerij Overhagen aan het Biljoen 6 te Velp met toepassing van de coördinatieregeling uit artikel 3:30 Wro de volgende samenhangende besluiten zijn genomen:

Het ter inzage leggen van de hieronder genoemde documenten en de mogelijkheid om zienswijzen en reacties daar op in te dienen:

  • 1.

    het ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk gebied, locatie Biljoen 6 Velp’;

  • 2.

    het beeldkwaliteitplan Overhagen;

  • 3.

    de ontwerpomgevingsvergunning met de activiteit bouwen en aanleggen ten behoeve van de realisering van de Kwekerij Overhagen.

 

Inzage stukken

Het ontwerpbestemmingsplan, het beeldkwaliteitplan, de ontwerpomgevingsvergunning en bijbehorende documenten kunnen vanaf 7 februari 2019 tot en met 21 maart 2019 worden ingezien bij de Servicebalie in de hal van het Gemeentehuis te De Steeg.

Voor wat betreft het ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk gebied, locatie Biljoen 6 Velp’

Gedurende bovenvermelde termijn kan eenieder schriftelijk (geen e-mail) zijn zienswijze (onder vermelding van het nummer 592899) op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeente Rheden, Postbus 9110, 6994 ZJ De Steeg.

Ook bestaat de mogelijkheid om binnen dezelfde termijn mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor moet u een afspraak maken met de heer J.W.M. Kroes, telefoonnummer (026) 49 76 420.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken in elektronische vorm raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u onder het tabblad ‘een plan bekijken’ en vervolgens ‘Bestemmingsplannen’, waarna u het bestemmingsplan kunt oproepen door onder Locatie of Naam de gevraagde gegevens in te vullen. U kunt ook gebruikmaken van het planidentificatienummer NL.IMRO.0275.BPVZ18-ON01.

Voor wat betreft het beeldkwaliteitplan Overhagen

U kunt een inspraakreactie geven op de welstandscriteria, genoemd in het beeldkwaliteitplan, die voor bovengenoemde ontwikkeling zijn opgesteld. De criteria zijn overigens niet elektronisch raadpleegbaar. Uw inspraakreactie op de opgestelde criteria kunt u zenden aan de gemeente Rheden, Postbus 9110, 6994 ZJ De Steeg (onder vermelding van nummer 592899).

Voor wat betreft de ontwerpomgevingsvergunning met de activiteit bouwen en aanleggen ten behoeve van de realisering van Kwekerij Overhagen

Gedurende bovenvermelde termijn kan eenieder schriftelijk (geen e-mail) zijn zienswijze (onder vermelding van het nummer 592899) op de ontwerpomgevingsvergunning naar voren brengen bij de gemeente Rheden, Postbus 9110, 6994 ZJ De Steeg.

 

De Steeg, 20 februari 2019

 

Naar boven