Besluitenlijst college 12 februari 2019 gemeente Oisterwijk

Het college heeft in de vergadering van 12 februari 2019 de volgende besluiten genomen:

 

Evenementen op terrein tegenover Draaiboompje

Het college heeft in beginsel ingestemd met het evenementenprogramma voor 2019 op het terrein gelegen tegenover ’t Draaiboompje in Moergestel.

 

Boombanken boven 5 boomspiegels in de “horecazone” (Lind Noord)

Het college heeft ingestemd met plaatsing van banken – die rusten op het straatwerk én daarmee boven de boomspiegel liggen – bij 5 boomspiegels in de “horecazone” aan De Lind Noord.

Toetreding Brabant Water tot Samenwerking Doelmatig Waterbeheer Hart van Brabant

Het college heeft ingestemd met toetreding van Brabant Water aan de samenwerkingsovereenkomst Doelmatig Waterbeheer Hart van Brabant.

Afwaardering gronden Scheerman zuid Moergestel

Het college heeft besloten de gronden aan de Scheerman zuid af te waarderen naar de waarde van de gronden in het huidige bestemmingsplan en de raad hierover te informeren via een raadsinformatiebrief.

Beantwoording vragen Algemeen Belang over ‘Vignet Gezonde School' (artikel 34 Reglement van Orde)

Het college heeft ingestemd met de schriftelijke beantwoording van de vragen van fractie Algemeen Belang over ‘Vignet Gezonde School’ (artikel 34 Reglement van Orde)’ van 21 januari 2019.

Beantwoording vragen Algemeen Belang over meningsvorming inwoners AZC (artikel 34 Reglement van Orde)

Het college heeft ingestemd met de schriftelijke beantwoording van de vragen van fractie Algemeen Belang over de meningsvorming inwoners AZC (artikel 34 Reglement van Orde) van 21 januari 2019.

Raadsvoorstel tot eerste herijking van de deelbegroting Jeugd 2019 regio Hart van Brabant

Het college heeft besloten een herziene begroting van regio Hart van Brabant voor de uitvoering van de specialistische jeugdhulp 2019 ter zienswijze voor te leggen aan de gemeenteraad.

 

Naar boven