VOORONTWERPBESTEMMINGSPLAN ‘BUITENGEBIED 2010, NATUURPOORT DE BUNGELAAR’

 

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken bekend dat overeenkomstig de Inspraakverordening Cuijk 2005 het voorontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied 2010, Natuurpoort de Bungelaar’ ter inzage wordt gelegd. Deze bekendmaking is tevens een vooraankondiging als bedoeld in artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening.

 

Het plangebied ligt aan de zuidkant van de Kraaijenbergse plassen, ter plaatse van voormalige boerderij de Bungelaar (De Bungelaar 4, 5437 PM Beers). Het bestemmingsplan maakt de transformatie mogelijk tot Natuurpoort. Deze Natuurpoort zal verschillende voorzieningen voor dagrecreatie en een sociaal maatschappelijk centrum herbergen.

 

Het voorontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen vier weken ter inzage van woensdag 20 februari 2019 tot en met dinsdag 19 maart 2019. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1684.BPBuBungelaar-VO01.

 

Op dinsdag 26 februari 2019 wordt een informatieavond georganiseerd over de transformatie tot Natuurpoort. Ook enkele lokale verenigingen die zich in het gebouw willen vestigen zijn aanwezig. De informatieavond vindt plaats in het gemeentehuis in Cuijk (Louis Jansenplein 1) met een vrije inloop tussen 18:00 tot 20:00 uur. U hoeft zich niet voor deze avond aan te melden.

 

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke inspraakreactie richt u aan de burgemeester en wethouders van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met de heer R. Harmsen, afdeling Ontwikkeling, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Inspraakreacties kunt u niet per e-mail indienen.

 

Cuijk, 19 februari 2019

Burgemeester en wethouders van Cuijk

Naar boven