Concept bodemkwaliteitskaart en nota bodembeheer regio Noordoost Brabant

 

 

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert maken bekend dat de concept bodemkwaliteitskaart en nota bodembeheer regio Noordoost Brabant ter inzage worden gelegd.

 

De gezamenlijke bodemkwaliteitskaart van de regio Noordoost Brabant is opgesteld om een actueel en dekkend beeld te krijgen van de bodemkwaliteit binnen de gemeente en de regio. In de regio Noordoost Brabant werken 15 gemeenten samen met deze regionale bodemkwaliteitskaart en een nota bodembeheer. De gemeente is van plan deze kaart en nota vast te gaan stellen zodat er minder bodemonderzoek uitgevoerd hoeft te worden terwijl er wel voor gezorgd wordt dat de bodemkwaliteit in het gebied minimaal gelijk blijft. De stoffengroep PFAS is in deze kaart nog niet meegenomen.

 

De concept bodemkwaliteitskaart en nota bodembeheer regio Noordoost Brabant liggen zes weken ter inzage van 24 december 2019 tot en met 04 februari 2020. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis te Mill tijdens openingstijden. U kunt de stukken ook inzien op www.gemeente-mill.nl.

 

Gedurende de periode van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan geven. Een schriftelijke inspraakreactie richt u aan de burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert, postbus 7, 5360 AA GRAVE.

 

Mill, 24 december 2019

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert

 

 

 

 

Naar boven