Gemeente Brummen - voorbereidingsbesluit Centrumlocaties Brummen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Brummen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 19 december 2019 heeft besloten:

1. Een voorbereidingsbesluit conform artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening te nemen voor de gronden binnen het gebied ‘Centrumlocaties Brummen’ zoals aangegeven op de kaart (NL.IMRO.0213.VBBRKOM110000-va01) die onderdeel van dit besluit is, en deze in werking te laten treden daags na bekendmaking;

2. Te bepalen dat het verboden is het gebruik van de bij het voorbereidingsbesluit aangewezen gronden en bouwwerken te wijzigen en mede te bepalen dat burgemeester en wethouders, de raad gehoord, bij omgevingsvergunning kunnen afwijken van voornoemd verbod, mits het voorgestane gebruik niet in strijd is met het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan.

3. Te bepalen dat het voorbereidingsbesluit in werking treedt op 21 december 2019.

Inzien

Het voorbereidingsbesluit en de daarbij behorende verbeelding liggen met ingang van 21 december 2019 voor een ieder ter inzage bij de algemene informatiebalie in het gemeentehuis.

Het voorbereidingsbesluit is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0213.VBBRKOM110000-va01.

Tegen een voorbereidingsbesluit staat geen bezwaar of beroep open.

 

Brummen, 20 december 2019

 

Burgemeester en wethouders van Brummen

 

Naar boven