Besluitenlijst college 3 december 2019 gemeente Oisterwijk

Het college heeft in de vergadering van 3 december 2019 de volgende besluiten genomen:

 

Verkoop Schoolstraat 1

Het college heeft besloten om het pand gelegen aan de Schoolstraat 1 in Oisterwijk te verkopen voor de huisvesting voor (jong)volwassenen met een (verstandelijke) beperking.

Wijziging arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Oisterwijk 2016

Het college heeft besloten de wijziging van de CAR-UWO overeenkomstig de circulaire van het LOGA van 16 september 2019 (TAZ/U201900565) vast te stellen en op te nemen in de Arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Oisterwijk 2016.

 

Second Opinion m.b.t. bedrijfsactiviteiten Fire-Up

Het college heeft kennis genomen van de second opinion m.b.t. het bedrijf Fire-Up en zal de directie van Fire-Up en de omliggende bedrijven hierover informeren.

Ontwerpbestemmingsplan ‘Torenpad’

Het college heeft besloten om het ontwerpbestemmingsplan ‘Torenpad’, dat de realisatie van 6 grondgebonden woningen aan het Torenpad in Oisterwijk mogelijk maakt, ter inzage te leggen voor zienswijzen.

 

Toevoegen woning Spreeuwenburgerweg 2, Oisterwijk

Het college heeft besloten om principemedewerking te verlenen aan het opstellen van een wijzigingsplan voor het realiseren van een vrijstaande woning aan de Spreeuwenburgerweg 2 te Oisterwijk.

 

Voorstel tot het verkopen van grond aan Stichting Leystromen en tot het verkopen van grond aan de eigenaar van een woning aan de Bim van der Kleistraat

Het college heeft besloten tot het verkopen van aan de Harrie Janssenstraat in Oisterwijk gelegen grond aan Stichting Leystromen voor de bouw van 14 huurwoningen, alsmede tot het verkopen van grond aan de eigenaar van een aan de Bim van der Kleistraat gelegen woning.

Openstellen standplaatsen markt Oisterwijk

Het college heeft bekend gemaakt dat voor de weekmarkten in Oisterwijk en Moergestel voor drie vaste standplaatsen de selectieprocedure wordt gestart

Raadsvoorstel tot tweede herijkte deelbegroting Jeugd 2019 regio Hart van Brabant

Het college heeft besloten om de raad voor te stellen een zienswijze in te dienen op de herziene begroting van regio Hart van Brabant voor de uitvoering van de specialistische jeugdhulp 2019.

 

Discussienotitie beleidsregels Kruimelgevallen

Het college heeft besloten een discussienota over het al dan niet opstellen van beleidsregels ter bespreking voor te leggen tijdens een raadsontmoeting.

 

Naar boven