Verkeersbesluit : tijdelijke afsluiting gedeelte Nieuwleusenerdijk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het volgende verkeersbesluit is genomen:

Nieuwleusenerdijk, op 28 november 2019 onder nummer 189300-2019, betreffende het tijdelijk afsluiten van een gedeelte van de Nieuwleusenerdijk ten behoeve van het uitvoeren van werkzaamheden aan de rijbaan van de betreffende weg. Tevens worden diverse tijdelijke verkeersmaatregelen getroffen om tijdens de afsluiting doorgang te kunnen bieden aan lijnbussen en (brom)fietsverkeer en voor het realiseren van een veilige situatie voor weggebruikers en personen die de werkzaamheden uitvoeren.

Dit besluit ligt van 2 december 2019 tot en met 13 januari 2020 ter inzage bij het Stadskantoor, Lübeckplein 2, Zwolle (voor tijdstip zie rubriek ‘adressen en openingstijden’ via www.zwolle.nl). Het besluit is tevens in te zien in de Staatscourant (www.officielebekendmakingen.nl/staatscourant).

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na publicatiedatum bezwaar maken bij ons college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Zwolle, Postbus 10007, 8000 GA Zwolle. Hiervoor dient een bezwaarschrift te worden ingediend dat naam en adres, dagtekening, kenmerk of omschrijving van het besluit en de gronden van het bezwaar moet bevatten.

Een bezwaarschrift kan door inwoners van de gemeente Zwolle ook digitaal worden ingediend. Ga naar www.zwolle.nl/bezwaarindienen. Hier treft u alle informatie aan. Voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift heeft u een DigiD inlogcode nodig.

Mits tijdig bezwaar is gemaakt, kan aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel, locatie Zwolle, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle, worden verzocht om met betrekking tot het besluit een voorlopige voorziening te treffen.

Zwolle 28 november 2019

Burgemeester en wethouders van Zwolle,

Namens deze:

A. van de Kraats

Naar boven