Beeldkwaliteitsplan NYMA, Nijmegen

Burgemeester en wethouders hebben op 26 november 2019 besloten om het concept-beeldkwaliteitsplan NYMA (onderdeel Beeldkwaliteit NYMA van het Ontwikkelingsplan NYMA) voor inspraak vrij te geven. Na de inspraakperiode zal het beeldkwaliteitsplan ter vaststelling worden aangeboden aan de gemeenteraad.

De voormalige kunstzijdefabriek NYMA wordt herontwikkeld. NYMA moet een bruisende plek worden voor  creatieve bedrijven, ambachten, sport en horeca. In het Ontwikkelplan NYMA is een ruimtelijke doorvertaling gemaakt van de Ontwikkelstrategie NYMA. In het Ontwikkelplan NYMA zijn kaders opgesteld ten aanzien van de beeldkwaliteit in het onderdeel Verdieping, Beeldkwaliteit NYMA.

Met ingang van vrijdag 29 november 2019 ligt het beeldkwaliteitsplan NYMA gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 30 te Nijmegen. Het is ook digitaal in te zien (in het digitale gemeenteblad, te vinden op www.overheid.nl onder ‘Bekendmakingen’).

In deze periode kan eenieder een inspraakreactie over het beeldkwaliteitsplan kenbaar maken bij het College van Burgemeester en Wethouders, t.a.v. de afdeling Projectmanagement en Ruimtelijke Kwaliteit (bureau PK30), Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.

Naar boven