PUBLICATIES OMGEVINGSVERGUNNINGEN d.d. 27 november 2019.

 

Bekendmaking Wet Milieubeheer

Kennismaking besluit tot opleggen maatwerkvoorschriften

Burgemeester en wethouders van Middelburg maken bekend dat zij op basis van artikel 2.20, lid 5 van het Activiteitenbesluit en de bijbehorende ministeriële regeling op 20 november 2019 maatwerkvoorschriften hebben opgelegd met betrekking tot geluid en gedragsregels ten aanzien van Albert Heijn Store Development (Albert Heijn winkel Middelburg), gevestigd op het perceel plaatselijk bekend als Pottenbakkerssingel 2.

Het besluit waarbij de maatwerkvoorschriften zijn gesteld en de op het besluit betrekking hebbende stukken liggen gedurende zes weken, vanaf donderdag 28 november 2019 tot en met 8 januari 2020 tijdens kantooruren ter inzage bij de vakbalie van de gemeente Middelburg, Kanaalweg 3 te Middelburg. Desgewenst wordt er door de afdeling Vergunningverlening en Handhaving een mondelinge toelichting gegeven op voornoemde stukken, telefoonnummer: (0118) 67 52 48.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen gedurende zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit, een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift richt u aan: Burgemeester en wethouders van Middelburg, Postbus 6000, 4330 LA Middelburg.

In het bezwaarschrift vermeldt u uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt, de reden waarom u bezwaar maakt en uw handtekening.

Een belanghebbende die redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen bezwaar heeft gemaakt, kan geen beroep instellen bij de Rechtbank (artikel 6:13 van de Algemene wet bestuursrecht).

Voorlopige voorziening

Vereisen uw belangen met spoed tijdelijke maatregelen? Dan kunt u, nadat u bezwaar hebt gemaakt. een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzieningenrechter bij de Rechtbank Zeeland – West Brabant. Het verzoek richt u aan: Voorzieningenrechter, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda: voor het behandelen van een dergelijk verzoek wordt griffierecht geheven: dit recht bedraagt €174,-- voor natuurlijke personen (individuele personen) en €345,-- voor niet-natuurlijke personen (zoals verenigingen, stichtingen, B.V.’s).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar boven