Bestemmingsplan ‘partiële herziening Kern Vaals, parkeerterrein Lindenstraat’, gemeente Vaals

Het college van burgemeester en wethouders van Vaals maakt bekend dat de gemeenteraad van de

gemeente Vaals in zijn openbare vergadering van 21 oktober 2019 heeft vastgesteld:

Het bestemmingsplan ‘partiële herziening Kern Vaals, parkeerterrein Lindenstraat’

(raadsbesluit nr. 2019-WV-052/10 met kenmerk 19.0006988)

Het bestemmingsplan voorziet in een bestemmingswijziging van de bestaande parkeerplaatsen achter de woningen aan de Lindenstraat 13, 13 a-g, 15 en 15 a-g in de bestemming ‘Wonen’.

Inzage

Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken liggen voor iedereen met ingang van vrijdag 8 november 2019 tot en met donderdag 19 december 2019 digitaal ter inzage via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.vaals.nl. Daarnaast zal tijdens de openingstijden de analoge versie van het bestemmingsplan in het gemeentehuis ter inzage liggen.

Beroep

Beroep tegen het besluit kan worden ingesteld door een belanghebbende die binnen de in de wet gestelde termijn een zienswijze naar voren heeft gebracht omtrent het ontwerpbestemmingsplan. Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren hebben gebracht, kunnen ook beroep instellen. Belanghebbenden die geen zienswijze hebben ingediend, kunnen toch een beroep instellen tegen de wijziging van het bestemmingsplan.

Eventuele beroepen dienen te worden gericht aan:

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage

Informatie over het instellen van beroep treft u aan op www.raadvanstate.nl.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt 6 weken. Deze beroepstermijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd.

Ingevolge artikel 3.8 vijfde lid van de Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

 

Naar boven