Anterieure overeenkomst Televisieweg 1 te Almere

 

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening aan het bepaalde in art. 6.24 lid 3 Wro bekend dat zij op 22 oktober 2019 een anterieure overeenkomst ex artikel 6.24 lid 1 Wro hebben gesloten voor de locatie aan en nabij de Televisieweg 1 te Almere, kadastraal bekend gemeente Almere, sectie G, nummers 2762, 2764 en 4919.

 

De anterieure overeenkomst is gesloten met de wederpartij Televizier B.V. en heeft betrekking op de transformatie van de huidige bebouwing (kantoor) naar een ‘shortstay’ faciliteit met maximaal 81 kamers en minimaal 57 parkeerplaatsen, voor het tijdelijk verblijven van ten hoogste 125 personen conform de afgesproken doelgroepen voor de duur van maximaal 6 maanden per persoon (‘naar zijn aard van korte duur’, 7:232 lid 2 BW);. Met het sluiten van deze anterieure overeenkomst heeft de gemeente voldaan aan haar verplichting om de kosten van grondexploitatie te verhalen in de zin van artikel 6.12 Wro. Om de voormelde ontwikkeling van de locatie mogelijk te maken is de gemeente bereid planologische medewerking te verlenen.

 

 

Ter inzage

Met ingang van maandag 28 oktober 2019 ligt een zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst gedurende een periode van zes weken (t/m vrijdag 6 december 2019) voor een ieder ter inzage.

 

 

Informatie

Meer informatie is verkrijgbaar bij de heer J.J.M. Vreeswijk van de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling & mobiliteit, mailadres; jvreeswijk@almere.nl

Naar boven