Besluitenlijst college 22 oktober 2019 gemeente Oisterwijk

Het college heeft in de vergadering van 22 oktober 2019 de volgende besluiten genomen:

 

Vaststellen I-Visie samenwerking GHO

Het college heeft de visie op informatiemanagement binnen de samenwerking GHO (Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk) vastgesteld, het informatiebeleidsplan 2017-2020 daarmee laten vervallen en informeert de raad met een raadsinformatiebrief.

 

Discussienota De Leye

Het college heeft besloten de discussienota over De Leye aan te bieden aan de raad ter bespreking tijdens de raadsontmoeting van 14 november 2019.

 

Beantwoording art. 34 vragen afhandeling verzoek planten haag in de straat Mispelbos

Het college heeft ingestemd met de schriftelijke beantwoording van de vragen van AB over de afhandeling van het verzoek tot planten van een haag in de straat Mispelbos.

 

Overeenkomst over een bijdrage van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat aan de reconstructie van Blokshekken en de overweg

Het college heeft ingestemd met de overeenkomst met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat over een bijdrage aan de reconstructie van Blokshekken en de overweg.

 

Bestemmingsplan "KVL-terrein, oost”

Het college heeft ingestemd een raadsinformatiebrief ten aanzien van gestelde vragen over het bestemmingsplan KVL-terrein-oost tijdens het raadsplein op 10-10-2019.

 

Naar boven