Ontwerp bestemmingsplan ‘Natuurbelevingscentrum Buiten’

Burgemeester en wethouders van Waalre maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat gedurende de hieronder genoemde termijn ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan: 

‘Natuurbelevingscentrum Buiten’ (NL.IMRO.0866.BP00196-0201)

Het plan heeft betrekking op de realisatie van een informatiecentrum met horecagelegenheid aan waterplas De Meeris, als onderdeel van de ontwikkeling Waalre Noord.  

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 31 oktober tot en met 11 december 2019 ter inzage. U kunt het ontwerp bestemmingsplan gedurende de hierboven genoemde termijn inzien bij de receptie van het Huis van Waalre aan de Koningin Julianalaan 19 te Waalre. Daar kunt u ook een mondelinge toelichting op het plan krijgen. Tijdens de hiervoor vermelde termijn kunt u het plan eveneens  digitaal raadplegen via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website: www.waalre.nl/bestemmingsplannen.

Een ieder kan, gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken, een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Waalre, Postbus 10.000, 5580 GA Waalre. Reacties kunnen niet via e-mail worden ingediend.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze verzoeken wij u gedurende de hierboven genoemde termijn een afspraak te maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Van uw mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

 

Waalre, 30 oktober 2019

Naar boven