ONTWERPWIJZIGINGSPLAN ‘LOKKANTSEWEG 11A TE HAPS’

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Lokkantseweg 11A te Haps’ ter inzage wordt gelegd.

 

Het plangebied ligt aan de Lokkantseweg 11a in Haps. Het wijzigingsplan voorziet in uitbreiding van de woonbestemming aan de oostzijde i.v.m. het realiseren van een bijgebouw en het plaatsen van zonnepanelen.

 

Het ontwerpwijzigingsplan met de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 6 februari 2019 tot en met 19 maart 2019. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis te Cuijk tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt het ontwerpwijzigingsplan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer: NL.IMRO.1684.18WPLokkantsewg11A-ON01.

 

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de burgemeester en wethouders van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. Harmsen, team Ruimtelijke Ontwikkeling, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

 

Cuijk, 5 februari 2019

 

Burgemeester en wethouders van Cuijk

 

Naar boven