Omgevingsvergunning “Vesting en Belfort Vossenberg”

RECTIFICATIE

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat het college op 17-10-2019 de omgevingsvergunning “Vesting en Belfort Vossenberg” heeft vastgesteld.

Inhoud plan

Het plan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied, gelegen aan de Vossenberg te Meijel. Het plan is opgesteld ten behoeve van de realisatie van een uitkijktoren, een informatieroute en een tijdelijke parkeervoorziening (maximaal 2 jaar). Voor het plan heeft de provincie een Verklaring van geen bedenkingen verleend.

Inzien vergunning

Het plan de verklaring van geen bedenkingen en de onderliggende stukken zijn tot en met 30-11-2019 raadpleegbaar via:

  • Op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl;

  • Op www.ruimtelijkeplannen.nl via het IDN-nummer: NL.IMRO.1894.OMG0108-VG01;

  • In te zien bij de publieksbalie van het Huis van de Gemeente.

Wat kunt u doen als u het niet eens bent met ons besluit?

U kunt dan binnen 6 weken na de dag van ter inzage legging van dit besluit een beroepschrift indienen bij de rechtbank in Roermond, sector bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ Roermond. Het beroepschrift moet tenminste de naam en het adres van de indiener, een dagtekening, een handtekening, een omschrijving van de bestreden beslissing en een motivering bevatten.

 

Als u een spoedeisend belang heeft bestaat de mogelijkheid om een voorlopige voorziening te verzoeken bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Roermond, sector bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ Roermond. Voor het indienen van een beroepschrift en voor een verzoek om een voorlopige voorziening brengt de rechtbank griffierecht in rekening. Meer informatie kunt u inwinnen bij de rechtbank, tel. (0475) 35 22 22.

U kunt ook digitaal beroep instellen/om een voorlopige voorziening verzoeken bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Vragen

Voor meer informatie neemt u contact met Paul Cuppen of een van de andere medewerkers van Team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer 077 306 66 66.

Panningen, 18-10-2019

Naar boven