Kennisgeving besluit apv vergunning Klompenmaker, ter hoogte van huisnummer 78 en 80

De gemeente heeft op 10 oktober 2019 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer 5013-2019 voor een apv vergunning op locatie Klompenmaker, ter hoogte vanr huisnummer 78 en 80in Oldenzaal. De vergunning is toegekend. Het besluit betreft:

  • hetreserveren van maximaal 2 parkeerplaatsen uitsluitendbestemd voor het opladen van elektrische auto's.

Inzage

De stukken liggen ook ter inzage bij het bouwloket in het gemeentehuis in Oldenzaal. Voor het inzien van de stukken moet u een afspraak maken via bouwloket@oldenzaal.nl onder vermelding van uw telefoonnummer.

Procedure

De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd.

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door:

  •  

    Belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

  •  

    Adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking.

  •  

    Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

    De termijn voor het indienen van een beroepschrift start op23 oktober 2019 en bedraagt 6 weken. De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet worden ingediend bij Rechtbank Overijssel, afdeling bestuursrecht, postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel, afdeling bestuursrecht, postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Aan zowel het instellen van beroep als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden.

Voor meer informatie over bouwgerelateerde zaken (Wabo, milieu en sloop) kunt u contact opnemen via bouwloket@oldenzaal.nl of telefoonnummer (0541) 58 81 11. Voor meer informatie over zaken als APV, drank- en horeca en verkeersbesluiten kunt u contact opnemen via info@oldenzaal.nl of telefoonnummer (0541) 58 81 11.

Naar boven