Gemeenteblad van 's-Gravenhage

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
's-GravenhageGemeenteblad 2019, 246072Beschikkingen | afhandelingOmgevingsvergunning - Verlengen behandeltermijn regulier, het terrein gelegen tussen Zamenhofstraat, Noord West Buitensingel en Cort Heyligersstraat(blok E1 Energiekwartier) te Den Haag

Algemene informatie

Het bouwen van 38 appartementen en 12 eengezinswoningen met parkeerplaatsen op het terrein gelegen tussen Zamenhofstraat, Noord West Buitensingel en Cort Heyligersstraat (blok E1 Energiekwartier)

 

Ons kenmerk: 201913912

Categorie:

  • -

    Bouwen

  • -

    Binnenplanse ontheffing

Stadsdeel:

  • -

    Centrum

Locatie(s)

het terrein gelegen tussen Zamenhofstraat, Noord West Buitensingel en Cort Heyligersstraat(blok E1 Energiekwartier)

Datum bekendmaking besluit:

7 oktober 2019

Ter informatie

Deze mededeling is ter informatie. Er geldt geen formele procedure om stukken in te zien, om in te spreken, of om een zienswijze, bezwaar of beroep in te dienen en om een voorlopige voorziening te vragen.

Locatie van de getoonde markers op de kaart

De activiteit vindt plaats binnen het door markers omgeven gebied. Deze kan afwijken van de feitelijke locatie waar de betreffende activiteit plaatsvindt. De werkelijke locatie is in het achterliggende dossier beschreven en beschikbaar.

Meer informatie?

Algemene informatie over de bekendmakingen van de gemeente Den Haag vindt u op www.denhaag.nl/bekendmakingen. U kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 14070.