Bestratingswerkzaamheden Trambaan, broek in Waterland

In de week van 14 oktober start de firma Wagelaar B.V. met het her-bestraten van de Trambaan in Broek in Waterland. De start van de werkzaamheden is gepland in de week van 14 oktober en nemen naar verwachting 3 weken in beslag. Het werk zal gefaseerd uitgevoerd worden. De eerste fase loopt van de Salonrijtuigstraat tot aan het einde van de parkeervakken, ongeveer het midden van de Trambaan. De 2e fase zal van het einde van de parkeervakken, tot aan de Cornelis Roelestraat lopen. Met de aannemer is afgesproken dat het verkeer zo min mogelijk overlast zal hebben van de werkzaamheden. Wel is het zo dat de wijk waar u woont maar één toegangsweg heeft. Hierdoor zullen wij wel een aantal extra maatregelen moeten nemen, waar wij u in de loop van het werk over zullen informeren

De eerste fase van het werk zal het verkeer gewoon kunnen rijden over de parkeervakken. Het tweede stuk zitten een aantal weg versmallingen. Hier willen wij de opties bekijken om in de nacht te gaan werken of het verkeer op vastgestelde tijden in en uit te laten rijden. Tijdens het werk zullen wij beoordelen wat de beste optie is. De Trambaan zal afgezet worden met verkeersborden.

Indien wij toch besluiten alleen overdag het straatwerk van de 2e fase te zullen uitvoeren, zal de Trambaan van 8.15 uur tot 8.45 uur en van 13.45 uur tot 14.15 uur open zijn voor alleen bestemmingsverkeer.

Hierover worden de bewoners van de wijk Trambaan dan nog verder geïnformeerd.

De werkzaamheden vinden plaats, omdat de rijbaan op deze plakken dusdanig verzakt is, dat deze moet worden her-bestraat.. De werkzaamheden zullen in totaal circa 3 weken in beslag nemen.

Wij zullen proberen de werkzaamheden zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren. Door het werk in twee fases uit te voeren zal het werk aan de Trambaan het minste overlast geven.

Let op! Vrachtverkeer langs de werkzaamheden niet mogelijk.

 

Naar boven