ONTWERPBESTEMMINGSPLAN ‘PARAPLUBESTEMMINGSPLAN PARKEREN’

 

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Paraplubestemmingsplan Parkeren’ ter inzage wordt gelegd.

 

Aanvullend wordt bekendgemaakt dat het plan niet valt onder de aangewezen bouwplannen op grond van artikel 6.12, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening. Er wordt derhalve geen ontwerp-exploitatieplan ter inzage gelegd.

 

Het plangebied betreft het gehele grondgebied van de gemeente Cuijk, met uitzondering van enkele in ontwikkeling zijnde locaties in woonwijk De Nielt. Het ontwerpbestemmingsplan richt zich op het opnemen van de parkeernormen uit de door de gemeenteraad vastgestelde ‘Nota Parkeernormen Auto en fiets Gemeente Cuijk 2016 -2023’ in de vigerende bestemmingsplannen.

 

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van woensdag 25 september 2019 tot en met dinsdag 5 november 2019. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1684.BPParkeren-ON01.

 

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer M. Brugman, afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

 

Cuijk, 24 september 2019

Burgemeester en wethouders van Cuijk

 

 

Naar boven